Reparaties

Bij Van den Broek Caravan- en Camperservice bent u aan het juiste adres voor vakkundig herstel van schade aan uw caravan of camper.

Een deukje of kras in de caravanbeplating?

Met de profile repair caravanwand herstel methode kan de schade gerepareerd worden zonder dat de hele caravanwand vervangen hoeft te worden. De schadeplek wordt gerepareerd, opnieuw voorzien van profiel en gespoten. Zo bieden we u een snelle reparatie methode zonder risico van lekkages met maar liefst 10 jaar garantie.

Is de schade groter dan een kras of deuk?

Maakt u zich geen zorgen, wij weten ook met grote en complexe schades raad. Onze gespecialiseerde schadeherstellers hebben ruime ervaring in het herstellen van schade aan caravans en campers, en na de reparatie is uw caravan of kampeerauto weer helemaal als nieuw.

Wel of niet verzekerd? en u weet niet precies hoe u dit het beste kan regelen?

Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus kunnen wij uw schade volledig voor u afhandelen. Wij taxeren de schade, groot of klein, en in overleg met u bepalen we hoe en wanneer er gerepareerd kan worden. Neemt u bij schade aan uw caravan of camper contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wanneer u ervoor zorgt dat u de groene kaart en het kentekenbewijs van het voertuig bij u heeft kunnen wij indien gewenst samen met u de schade melden.

Vakkundige
reparaties
Persoonlijke
benadering
Profile Repair
Caravanwandherstel