Onderhoud

Naast reparaties kunt u ook voor onderhoud, keuringen en accessoires bij ons terecht.

BOVAG onderhoudsbeurt / onderstelbeurt

Wij zijn BOVAG gecertificeerd en kunnen dus ook de jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt voor u uitvoeren. Deze onderhoudsbeurt bestaat o.a. uit de volgende controles:

  • Het chassis: o.a. banden, veersystemen, bevestiging, remmen en stabilisators
  • De opbouw: o.a. ramen, luiken, toilet, watersystemen en verlichting
  • Gas/electra: o.a. gasstel, slangen, kachel, accu, stopcontactenaarding, verlichting, koelkast
  • Vocht: er wordt een algemene vochtmeting uitgevoerd. Bij twijfel kan er een uitgebreide controle uitgevoerd worden. U ontvangt dan een rapport waarop de meetresultaten staan van 33 controlepunten.

Uiteraard is de BOVAG onderhoudsbeurt niet compleet zonder het erkende BOVAG rapport en bijbehorende keuringssticker

Tempo 100 keuring

Door middel van een Tempo 100 keuring kunt u een Tempo 100 ontheffing krijgen. Dit betekent dat u met uw personenwagen met caravan, aahanwagen of vouwwagen 100km/u mag rijden op de autobahn in Duitsland (in plaats van de gebruikelijke 80km/u) Om voor deze ontheffing in aanmerking te komen, moet aan bepaalde eisen worden voldaan zodat u uw caravan, aanhangwagen of vouwwagen kunt laten inspecteren voor deze ontheffing.

Accessoires

Bent u nog op zoek naar accessoires voor uw caravan of camper? Kom dan gerust eens langs. Wij hebben een ruim aanbod aan accessoires. Heeft u nog specifiekere wensen of wilt u de accessoires graag door onze medewerker gemonteerd hebben. Geen probleem. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Een van de veel gevraagde en gemonteerde accessoires zijn de movers. Wij hebben diverse merken en types die elk zo hun Eigen voordeel hebben. Zo kunnen wij o.a. de PWR mover, de Simpark mover volautomaat of handmatig of de Truma SER mover voor u op uw caravan monteren. Zo hoeft u niet meer te sleuren met de caravan, maar zet u hem eenvoudig op zijn plaats op de camping.

Gecertificeerde
onderhoudsbeurten
Verkoop & montage
accessoires
Persoonlijke
benadering